Skip to content Skip to footer

Eveniment Pilot – DigitalizeIT – competente digitale pentru angajati

Uniunea Nationala a Patronatului Roman -Regiunea Nord Est a  organizat, ieri-30,06 în Bacău, primul proiect POCU dintre cele doua destinate  IMM-urilor,  pentru imbunatatirea nivelului de cunostinte/competente/aptitudini aferente sectoarelor economice /domeniilor identificate conform SNC si SNCDI ale angajatilor.

Lansarea DigitalizeIT-Competențe digitale pentru angajați -derulata sub sloganul „A patra revolutie industriala a inceput . Sunteti pregatiti pentru digitalizare? ”a constat int- un eveniment pilot desfășurat cu incepere de la ora 11,00-la Sala de Conferinte New York-hotel Dumbrava, Bacau, in cadrul caruia s-au oferit informatii despre  caracteristicile noi ere industriale 4.0, despre  beneficiile obtinute de angajatori in cadrul implemtarii programelor de invatare, prin cresterea gradului de digitalizare al firmelor, lista si continutul cursurilor din oferta proiectului, forma de evaluare precum si modalitatea de inscriere.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

UNPR-RNE – spune managerul celor două proiecte, Corneliu Pricope – are ca parteneri în acest  proiect companiile Interlog Com și Euro Training Solution, acreditate si cu  o vasta experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor.

Obiectivul general al proiectului „DigitalizeIT-Competențe digitale pentru angajați” este îmbunătățirea accesului egal la învățare pe tot parcursul vieții prin creșterea nivelului de cunoștințe / competențe / aptitudini în domeniul competențelor digitale, a 340 de angajați în IMM-uri din sectoarele economice cu potențial competitiv și in domeniile de specializare inteligentă și prin sprijinul a 39 de IMM-uri pentru a implementa programe de formare la locul de muncă în domeniul competențelor digitale din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Vest și Sud-Muntenia.

Participarea la proiect este gratuită, cei interesati pot accesa pentru mai multe informatii site-ul official www.unpr-rne.ro , sau solicita informatii la email: office@unpr-rne.ro.

Facebook